About me

About me

Viktória Alexandra Varga

Nature has been important to me since I was a child, so I started to be interested in herbal medicine at a very young age, followed by natural remedies and a healthy lifestyle.

Man is a holistic being, and it is part of my journey to get to know the spiritual, physical, and mental side, discovering connections and interactions. My experiences and studies in this direction have changed my life, and by passing on that experience and knowledge, I help others.

I consider it important that, along these principles, we maintain openness throughout our lives, a desire to learn, and a need to become better and better human beings beyond our borders and beyond ourselves.

Apply to a course!

My studies, courses, and experiences that helped me create the Ayina method:


Environmental and Water Management, Naturopathy (Mantra, ParaMed), Buddhist Teacher-Dharma Teacher (TKBF), Herbal Knowledge and Phytotherapy, Ashtanga Yoga, Hatha Yoga, Women’s Yoga, Yantra Yoga, Shujingong, Integral Thai Chi, Aviva, Gymnastics, , Reiki, Prananadi, Therapeutic Massage, Yumeiho Massage, Meditation and Relaxation Techniques.

I will share with you my experiences, the methods I have met, learned and applied. The method I developed led to my own healing. The method that has since helped others heal. This is the Ayina method.

What I can help with:

Ayina.hu

Nutrition

Ayina.hu

Relaxation techniques and stress management

Ayina.hu

Natural pain relief

Ayina.hu

Finding inner harmony

Ayina.hu

Teaching the Ayina Method

Ayina.hu

Personal advice

“I know the way a sick woman full of pain and fear walks. I struggled. When I was there, I made a promise. I will be the one to heal and lead the way. Now I am a Woman who is healthy and confident. I am happy and successful.”

Apply to a course!

If you are ready to change your life, and get healthy again, improve your well-being, and thus improve your quality of life, you are I look forward to seeing you at the Ayina course

ATTENTION! EXCLUSION OF LIABILITY Viktoria Alexandra Varga isn’t a doctor,pharmacist, psychologist, dietitian or other health care worker. In that sense Viktoria Alexandra Varga does not provide medical, psychological or other health advice or treatment and does not make a medical diagnosis, treatment, prescribe medication or pills. Attending Ayina method courses and communication with Viktoria Alexandra Vargait is not a substitute for official medical or psychological counseling.
MORE

Kérdésed van ?
close slider

Varga Viktória Alexandra nem orvos, nem gyógyszerész, nem pszichológus, nem dietetikus vagy egyéb egészségügyi dolgozó. Ennek értelmében Varga Viktória Alexandra nem nyújt orvosi, pszichológiai vagy más egészségügyi tanácsot vagy kezelést, és nem állapít meg orvosi diagnózist, kezelést, nem ír fel gyógyszert vagy orvosságot. Az Ayina Módszer kurzusokon való részvétel online és személyesen, és Varga Viktória Alexandrával  történő kommunikáció, és konzultáció nem helyettesíti a hivatalos orvosi vagy pszichológiai tanácsadást.

Az Ayina Módszer kurzusokon és konzultációkon elhangzott információkat a Résztvevő saját belátása és felelőssége alapján alkalmazza. Az Ayina gyakorlatokat mindenki saját felelősségére végzi. A gyakorlatok végzését illetően , résztvevő saját hibájából történő sérülés  és egyéb esetén minden felelősség a résztvevőt terheli. Varga Viktória Alexandra felelősségre nem vonható.

Az Ayina Módszer egy lehetőség az alternatívák közül.

A betegségek egyediségének, és a személy adottságainak következtében, és az adott személy motiváltsága és hajlandósága függvényében a valós eredmények eltérőek lehetnek. Ezért Varga Viktória Alexandra részéről felelősség nem vállalható.

Az online felületeken elérhető írásokban , a személyes kurzusokon és konzultációkon elhangzott információk, valamint és az online videókban feltüntetet és elhangzott tartalom nem minősül ígéretnek a gyógyulásra, ezért erre vonatkozóan garancia nem vállalható.

 A jelentkező az online vagy személyes kurzusokon, és konzultációkon való részvétellel, és a tanfolyami díj befizetésével az itt leírtakat tudomásul veszi és elfogadja.

Az Ayina Módszer kurzusokon, az egyéni konzultációkon, az online videókban, és a honlapon megadott információk nem helyettesítik az egészségügyi és orvosi ellátást, pszichológiai tanácsadást vagy hivatalos dietetikai tanácsadást.

Ön beleegyezik,és vállalja a felelősséget, hogy saját belátása szerint kikéri orvosa véleményét, mielőtt elkezdene bármilyen programot,kurzust,  kezelést vagy abbahagyná szedni orvosa által felírt gyógyszerét.

Ami a  honlapon, online kurzusokon egyéni konzultációkon, videókban, programokban, promóciókban, emailben  vagy közösségi média platformokon elhangzik vagy olvasható, nem számít orvosi tanácsnak, orvosi diagnózisnak, kezelésnek vagy orvosi receptnek. 

Varga Viktória Alexandra által adott információk és tanácsok nem értelmezhetőek ígéretként, gyógymódként, és nem garantálnak eredményeket. 

Varga Viktória Alexandra nem vállal garanciát sem jótállást a szolgáltatásaihoz és programjaihoz köthetően.

Ön megérti és beleegyezik abba, hogy felelősséget vállal a saját mentális és fizikai egészségéért, beleértve az étrendi és életmódbeli döntéseit és választásait.