Gyógyulásom Története

Saját utazásom az endometriózissal, valahol 2003-ban kezdődött, 17 évesen.
A rengeteg tünet, és orvoshoz járás ellenére csak 2016-ban diagnosztizálták!

Ahogy teltek az évek, egyre erősödtek a menstruációs görcsök, és olyan mértékű fájdalom jelent meg, ami sok esetben ájuláshoz vezetett. A vény nélkül kapható fájdalomcsillapítók idővel hatástalanok lettek. A menstruációs vér mennyisége évről évre növekedett, és alvadt vér darabok jelentek meg. Ezzel álmatlan éjszakákat, átvérzéseket a munkában, az utcán, és egyéb nagyon kellemetlen helyzeteket okozva. Emésztési és székelési problémák, ételérzékenység, vérszegénység, szédülés, puffadás, rendszeres felfázás, rendszeres antibiotikumos kezelés, álmatlanság, csökkent libidó, mindennapos hasfájás, és melankólia. Végül ezek jellemezték a mindennapokat.
Rengeteg szakembernél és gyógyítónál jártam, és az évek alatt erre (konzultációs díj, vizsgálati díj, kezelések díja, gyógyszerek és gyógyhatású készítmények költségei, tanfolyamok és előadások díja) fordított költségek többmilliós nagyságrendűek. Egyfajta “vak vezet világtalant” mókuskerékben éreztem magam a sok találgatás, negatív lelet és téves diagnózis, valamint hatástalan módszerek gyűrűjében.

Egyfajta “vak vezet világtalant” mókuskerékben éreztem magam a sok találgatás, negatív lelet és téves diagnózis, valamint hatástalan módszerek gyűrűjében.

Mégis, egy kórházi hasi ultrahangos vizsgálat folyamán (ahol eredetileg a veséimet nézték) merült fel az endometriózis gyanúja. A vizsgálatot végző Hölgy pedig megkérdezte, szeretnék e gyermeket, mert lehet, hogy már késő… Ekkor vettek először komolyan, és elindult a “nyomozás”.

A modern orvostudomány által kínált lehetőségek:

  • Mesterséges menopauzát előidéző hormonok és fájdalomcsillapítók használata.
  • Műtét: A petefészek és/vagy méh eltávolításának lehetősége, emiatt meddőség, gyermektelenség lehetősége, illetve a félelem, hogy egy ilyen műtét során milyen egyéb szerveltávolítások történhetnek. Sikeres műtét után is 3 hónap -1,5 éven belül a kiújulás valószínűsége.
Mindezek hatására, csak azt éreztem,és mondogattam magamban, hogy NEM, NEM és NEM!

Nem akartam ezt az egészet! A meddőség lehetőségével pedig egy olyan gondolatkörbe kerültem, ahol úgy éreztem nem lenne választásom. Ekkor olyan vágyak és gondolatok törtek fel bennem, amelyek olyan mélyen gyökereztek, hogy számomra is újak voltak. Végül ez volt az, ami megadta számomra a kellő lendületet, és tudtam, hogy nincs más választásom. Döntöttem!

“Az áldozat szerepe helyett a kezembe veszem az irányítást, és mindent, ami nem volt jó az életemben (az életvitelem, a körülményeim, a gondolkodásom, a hozzáállásom, a felelősségvállalásom) azt megváltoztatom.”

Elindultam a változás ösvényén!

  1. Megismertem és szembenéztem a betegséggel, a következményekkel, a gyógyulási lehetőségekkel és módszerekkel.
  2. Felkutattam a gyógyulásomhoz vezető, és működő lehetőségeket.
  3. Olyan nőket kerestem, és találkoztam, beszéltem velük, akik természetes módszerekkel meggyógyultak.
  4. Megkerestem magamban a lelki és életmódbeli/életviteli problémákat, majd azonnal (egyik napról a másikra) megváltoztattam ezeket.
  5. Kerestem olyan embereket, akik a lelki dolgok feltárásában és feldolgozásában segítettek Nekem.
  6. A konkrét probléma tudatában pedig felidéztem az általam már régebben megtanult módszereket, és még újabbakat tanultam a témában.
  7. Kidolgoztam a saját módszerem, amit Ayina módszernek neveztem el, és mellyel 3 hónap kemény munka után teljesen tünetmentes és egészséges lettem.
  8. A sok év szenvedés és fájdalom után, mindez hihetetlennek tűnt számomra. Hogy mennyire egyszerű és könnyű a gyógyulás, ha tudjuk, hogy mit kell tennünk, ha tenni akarunk érte, és van aki utat mutat.

“A legkeményebb munka mindig egyéni. Kérhetünk, és kaphatunk segítséget másoktól, de Neked kell erősnek lenned, létrehozni magadban a motivációt, és a kitartást, hogy képes legyél végigmenni az úton, ami a gyógyuláshoz vezet.”

JELENTKEZZ A KURZUSRA!

Ha készen állsz, hogy megváltoztasd az életed!

FIGYELEM! FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA: Varga Viktória Alexandra nem orvos, nem gyógyszerész, nem pszichológus, nem dietetikus vagy egyéb egészségügyi dolgozó. Ennek értelmében Varga Viktória Alexandra nem nyújt orvosi, pszichológiai vagy más egészségügyi tanácsot vagy kezelést, és nem állapít meg orvosi diagnózist, kezelést, nem ír fel gyógyszert vagy orvosságot. Az Ayina Módszer kurzusokon való részvétel online és személyesen, és Varga Viktória Alexandrával történő kommunikáció, és konzultáció nem helyettesíti a hivatalos orvosi vagy pszichológiai tanácsadást.
BŐVEBBEN

Kérdésed van ?
close slider

Varga Viktória Alexandra nem orvos, nem gyógyszerész, nem pszichológus, nem dietetikus vagy egyéb egészségügyi dolgozó. Ennek értelmében Varga Viktória Alexandra nem nyújt orvosi, pszichológiai vagy más egészségügyi tanácsot vagy kezelést, és nem állapít meg orvosi diagnózist, kezelést, nem ír fel gyógyszert vagy orvosságot. Az Ayina Módszer kurzusokon való részvétel online és személyesen, és Varga Viktória Alexandrával  történő kommunikáció, és konzultáció nem helyettesíti a hivatalos orvosi vagy pszichológiai tanácsadást.

Az Ayina Módszer kurzusokon és konzultációkon elhangzott információkat a Résztvevő saját belátása és felelőssége alapján alkalmazza. Az Ayina gyakorlatokat mindenki saját felelősségére végzi. A gyakorlatok végzését illetően , résztvevő saját hibájából történő sérülés  és egyéb esetén minden felelősség a résztvevőt terheli. Varga Viktória Alexandra felelősségre nem vonható.

Az Ayina Módszer egy lehetőség az alternatívák közül.

A betegségek egyediségének, és a személy adottságainak következtében, és az adott személy motiváltsága és hajlandósága függvényében a valós eredmények eltérőek lehetnek. Ezért Varga Viktória Alexandra részéről felelősség nem vállalható.

Az online felületeken elérhető írásokban , a személyes kurzusokon és konzultációkon elhangzott információk, valamint és az online videókban feltüntetet és elhangzott tartalom nem minősül ígéretnek a gyógyulásra, ezért erre vonatkozóan garancia nem vállalható.

 A jelentkező az online vagy személyes kurzusokon, és konzultációkon való részvétellel, és a tanfolyami díj befizetésével az itt leírtakat tudomásul veszi és elfogadja.

Az Ayina Módszer kurzusokon, az egyéni konzultációkon, az online videókban, és a honlapon megadott információk nem helyettesítik az egészségügyi és orvosi ellátást, pszichológiai tanácsadást vagy hivatalos dietetikai tanácsadást.

Ön beleegyezik,és vállalja a felelősséget, hogy saját belátása szerint kikéri orvosa véleményét, mielőtt elkezdene bármilyen programot,kurzust,  kezelést vagy abbahagyná szedni orvosa által felírt gyógyszerét.

Ami a  honlapon, online kurzusokon egyéni konzultációkon, videókban, programokban, promóciókban, emailben  vagy közösségi média platformokon elhangzik vagy olvasható, nem számít orvosi tanácsnak, orvosi diagnózisnak, kezelésnek vagy orvosi receptnek. 

Varga Viktória Alexandra által adott információk és tanácsok nem értelmezhetőek ígéretként, gyógymódként, és nem garantálnak eredményeket. 

Varga Viktória Alexandra nem vállal garanciát sem jótállást a szolgáltatásaihoz és programjaihoz köthetően.

Ön megérti és beleegyezik abba, hogy felelősséget vállal a saját mentális és fizikai egészségéért, beleértve az étrendi és életmódbeli döntéseit és választásait.